Om oss

Om oss

Vi bakom Gastropartner har verkat i grossistbranschen sedan 1995. För oss är det viktigt att utveckla ett nära samarbete med våra kunder, där dialog och förtroende präglar samarbetet. Vi bygger utvecklingen av vårt företag på att få fler nöjda kunder. Vi värnar om att finnas där för våra kunder genom hela leveranskedjan. Med oss som din grossist har du en samarbetspartner som du och din verksamhet kan förlita er på!

Etablering i Skåne

 Etablering i Skåne

Skånes goda geografiska placering ger oss tillgång till ett stort antal restauranger och pizzerior. Våra undersökningar visade att branschen var i starkt behov av en pålitlig grossistpartner.

Vi har gjort stora investeringar för att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen. Vårt arbete har lönat sig, idag är vi huvudleverantör till många restauranger och pizzerior i Skåne. Vi är stolta över deras goda recensioner av vårt samarbete och vår strävan är att alltid leva upp till det!

Hållbar utveckling

 Hållbar utveckling

Med vår branschkännedom har vi insett att vi måste bli ännu bättre på att ta en aktiv roll för att värna om en mer hållbar utveckling för vår planet. Vi lägger därför stor vikt vid att hitta leverantörer som uppfyller våra krav och värderingar för en hållbar utveckling.

Vår inköpsavdelning kontrollerar våra leverantörer noggrant och ser till att varorna vi köper in produceras med minsta möjliga miljöavtryck och bra arbetsvillkor för de arbetare som jobbar med produktionen av varorna vi köper in.

Den stora Familjen

 Den stora Familjen

Vi är en del av Mirimgruppen AB som är en inköpsorganisation med 9 fristående grossister som medlemmar. Nu när Gastropartner är etablerat i Malmö kan Mirimgruppens medlemmar leverera till kunder från Norrland till Skåne. Tack vare den stora inköpsstyrkan vi har tillsammans kan vi erbjuda förmånligare priser till våra kunder.

Call back